loader image

Bemutatkozás

Péli Nikoletta

Született soproniként szívügyem a város élete, jó híre, lakóinak jóléte.

A Soproni Szociális Intézményben 2020. június 1-je óta töltöm be igazgatói pozíciómat. Szakmai rálátásomat, tapasztalatomat és kapcsolataimat felhasználva igyekszem modernizálni a szervezetet, ami átrendeződést és konkretizált feladatellátást kíván meg. Kiváló szakemberekkel dolgozom együtt, vezetőink kivétel nélkül a szakma kifogásolhatatlan résztvevői.

Hiszek benne, hogy közös erővel javítani tudunk ellátottjaink életminőségén, az intézmény hatékony működésén.

Ennek érdekében új irányvonalat határoztunk meg, ami rendkívül konzekvens fejlődést és stabilitást fog eredményezni. Az első és legfontosabb véleményem szerint a megfelelő tájékoztatás. Meg kell ismertetnünk a város lakóit a SOSZI szolgáltatásaival, lehetőségeivel. Emellett az online felületeken és nyomtatott sajtóban való folyamatos megjelenéssel, valamint közösségi programokkal, ingyenesen elérhető rendezvényekkel kívánjuk népszerűsíteni ellátásainkat. Mindenki számára jól átláthatóan kell kommunikálnunk arról, hogy mivel is foglalkozunk, mit, hol és kinek tudunk nyújtani. Azt gondolom, ezen a téren sokat kell fejlődnünk, miközben a szakmaiság és a felkészültség terén még az eddiginél is magasabb szintet kell elérnünk.

Biztos vagyok benne, hogy áldozatos munkával és közös felelősségvállalással meg tudjuk valósítani minden elképzelésünket.

Forduljanak hozzánk bizalommal!