loader image
2023-04-14

Maminbaba – avagy a szórakoztató anyacsinosító

A hordozós latin fitness egy igazán szórakoztató, intenzív és egyben csinosító mozgásforma a kisbabás és várandós anyukák számára. Hogy mi kell hozzá? Csupán egy babahordozó. Ugyanis a babák hordozóba kötve vagy az édesanyjuk pocakjában ringatózhatnak kellemes latin zenére az órák alatt.
"

ELOLVASOM

A Baba-Mama Klub következő előadásán Karó Anita Xénia lesz a vendégünk, aki bevezeti a résztvevőket a Maminbaba foglalkozások rejtelmeibe.

De mi is az a Maminbaba?

A megálmodói Magyarországon úttörő módon létrehoztak egy olyan mozgásformát, ami a babával együtt végezhető, de mégis elsősorban az anyukák jól-létét szolgálja. Babás programból már akkor is rengeteg volt, de az anyukák csak a játszótéren csevegve tudtak kikapcsolódni, vagy egyedül, ha lepasszolták a babájukat. Most, a Maminbabának köszönhetően pedig együtt élvezhetik a kicsik és édesanyjuk a mozgás és a tánc örömét. Az évek során egyre hatékonyabb és biztonságosabb mozgásprogramot fejlesztettek ki az érdeklődök számára, nagyon odafigyelnek az anatómiailag megfelelő babahordozásra, illetve az ízületek és a gátizmok védelmére. A csapatukat gyógytornász, hordozási tanácsadó, perinatális szaktanácsadó, intimtorna specialista, lat Core oktató, szoptatási tanácsadó, tánctanár, és több edző is erősíti a szakmai tapasztalatukkal.

Nagyon fontosnak tartjuk, hogy a kisbabás édesanyáknak a szülés után is legyen lehetőségük sportolni, kimozdulni, kikapcsolódni, magukkal foglalkozni, anélkül, hogy közben a babájukat másra kellene bízni. A babával végzett mozgás olyan fizikai kondíciót ad nekik, amely a mindennapi terhelések elviselésére is képessé teszi a szervezetüket és segít visszanyerni a várandósság előtti alakjukat. A Maminbaba könnyed és szórakoztató módon segíti az anyukákat az alakformálásban, segít a fogyásban és a fizikai és mentális állóképességet is fejleszti. Nem utolsó sorban pedig a közösség élményét és erejét is megadja az édesanyáknak.

A Baba-Mama Klub következő előadásán ezzel a mozgásformával ismerkedhetnek meg a vendégeink. Amit semmiképp se hagyjanak otthon az érdeklődők: hordozókendő, kényelmes öltözet, ugyanis a foglalkozás gyakorlati jellegű lesz.

Kiemelt kép forrása: maminbaba.hu

Korábbi híreink

Élelmiszermentés – a pazarlás ellen, a rászorulókért

Élelmiszermentés – a pazarlás ellen, a rászorulókért

A túlfogyasztás és pazarlás egyre nagyobb mértékben nő világszerte. Az ételpazarlás egy máig megoldatlan probléma, és mindenhol élnek olyan emberek, családok, akik a boltok számára már nem hasznosítható élelmiszereket szívesen látnák asztalukon.

A tudatos odafigyelés művészete – Babajóga

A tudatos odafigyelés művészete – Babajóga

Az érintéssel együtt járó mozgás az egyik a legerősebb pozitív inger, ami babát érheti. A jógában ez a stimuláció az anya és a baba kölcsönös részvételével történik, de a baba ritmusában. Németh-Pap Erika minden érdeklődőt elkalauzol a jóga világába a következő Baba-Mama Klub előadásán.

Színezzetek velünk!

Színezzetek velünk!

Aranykorukat élik a színezők, ezt bátran kijelenthetjük, ugyanis az elmúlt évek tapasztalatai alapján egyre népszerűbbek a felnőttek körében is nekik szánt színezők.

TÁJÉKOZTATÓ

TÁJÉKOZTATÓ

2023. január 01-től megváltozott a Soproni Szociális Intézmény bankszámlaszáma.

MEGBÍZOTT INTÉZMÉNYVEZETŐ A SOSZI ÉLÉN

MEGBÍZOTT INTÉZMÉNYVEZETŐ A SOSZI ÉLÉN

Péli Nikoletta, intézményünk igazgatója hamarosan anyai örömök elé néz, ezért távollétében, 2023.01.01-től igazgatói feladatait Joós Bernadett, a Soproni Szociális Intézmény szakmai vezetője és egyben intézményvezető-helyettese látja el.

Ringató – Kodályi elvek a gyermeknevelésben

Ringató – Kodályi elvek a gyermeknevelésben

A 2022-es év utolsó Baba-Mama Klub előadásán egy igazán érdekes témával ismerkedhetnek meg az érdeklődök, ugyanis a zenei nevelésről és annak pozitív hatásairól lesz szó.

ÚJ IDŐPONTBAN, ÉLETMENTŐ TÉMÁVAL JELENTKEZIK A DIÓ

ÚJ IDŐPONTBAN, ÉLETMENTŐ TÉMÁVAL JELENTKEZIK A DIÓ

A DIÓ, vagyis a Demencia Információs Órák előadássorozat következő, azaz hatodik alkalommal új időpontban és helyszínen kerül megrendezésre. Most egy életmentő témával várják az érdeklődőket.