loader image
2023-01-02

MEGBÍZOTT INTÉZMÉNYVEZETŐ A SOSZI ÉLÉN

Péli Nikoletta, intézményünk igazgatója hamarosan anyai örömök elé néz, ezért távollétében, 2023.01.01-től igazgatói feladatait Joós Bernadett, a Soproni Szociális Intézmény szakmai vezetője és egyben intézményvezető-helyettese látja el.
"

ELOLVASOM

Sopron Megyei Jogú Város Közgyűlése 2022.12.21-én megszavazta, hogy 2023.01.01-től a Soproni Szociális Intézmény igazgatói feladatait megbízott intézményvezetőként Joós Bernadett lássa el. Az intézményvezető-helyettes intézményvezetői megbízása Péli Nikoletta intézményvezető távolléte idejére jött létre.

Péli Nikoletta (jobbra) és Joós Bernadett (balra) egyik megbeszélése 2021-ben.

Joós Bernadett 2020. decemberében csatlakozott a Soproni Szociális Intézmény csapatához, először külsős szakértőként, majd, mint szakmai vezető és egyben intézményvezető-helyettes. Azonban nem voltak számára ismeretlenek az intézeteink, ugyanis korábban a Kormányhivatalnál a megyében lévő (Győr-Moson-Sopron megye) szociális intézményeket ellenőrizte, így a Soproni Szociális Intézményben is megfordult többször. Egy, a honlapunkra készült interjúban úgy fogalmazott, hogy az ellenőrzések alatt is szimpatikus volt számára az intézmény, idézem:

„Mondhatom, hogy az intézmény már akkor egy kicsit a szívem csücske lett.”

Péli Nikolettának boldog és kiegyensúlyozott babavárást, Joós Bernadettnek pedig további sikereket kívánunk!

Elérhetőségek: igazgato@soszi.hu, illetve +3699/506-400

Korábbi híreink

Maminbaba – avagy a szórakoztató anyacsinosító

Maminbaba – avagy a szórakoztató anyacsinosító

A hordozós latin fitness egy igazán szórakoztató, intenzív és egyben csinosító mozgásforma a kisbabás és várandós anyukák számára. Hogy mi kell hozzá? Csupán egy babahordozó. Ugyanis a babák hordozóba kötve vagy az édesanyjuk pocakjában ringatózhatnak kellemes latin zenére az órák alatt.

Élelmiszermentés – a pazarlás ellen, a rászorulókért

Élelmiszermentés – a pazarlás ellen, a rászorulókért

A túlfogyasztás és pazarlás egyre nagyobb mértékben nő világszerte. Az ételpazarlás egy máig megoldatlan probléma, és mindenhol élnek olyan emberek, családok, akik a boltok számára már nem hasznosítható élelmiszereket szívesen látnák asztalukon.

A tudatos odafigyelés művészete – Babajóga

A tudatos odafigyelés művészete – Babajóga

Az érintéssel együtt járó mozgás az egyik a legerősebb pozitív inger, ami babát érheti. A jógában ez a stimuláció az anya és a baba kölcsönös részvételével történik, de a baba ritmusában. Németh-Pap Erika minden érdeklődőt elkalauzol a jóga világába a következő Baba-Mama Klub előadásán.

Színezzetek velünk!

Színezzetek velünk!

Aranykorukat élik a színezők, ezt bátran kijelenthetjük, ugyanis az elmúlt évek tapasztalatai alapján egyre népszerűbbek a felnőttek körében is nekik szánt színezők.

TÁJÉKOZTATÓ

TÁJÉKOZTATÓ

2023. január 01-től megváltozott a Soproni Szociális Intézmény bankszámlaszáma.

Ringató – Kodályi elvek a gyermeknevelésben

Ringató – Kodályi elvek a gyermeknevelésben

A 2022-es év utolsó Baba-Mama Klub előadásán egy igazán érdekes témával ismerkedhetnek meg az érdeklődök, ugyanis a zenei nevelésről és annak pozitív hatásairól lesz szó.

ÚJ IDŐPONTBAN, ÉLETMENTŐ TÉMÁVAL JELENTKEZIK A DIÓ

ÚJ IDŐPONTBAN, ÉLETMENTŐ TÉMÁVAL JELENTKEZIK A DIÓ

A DIÓ, vagyis a Demencia Információs Órák előadássorozat következő, azaz hatodik alkalommal új időpontban és helyszínen kerül megrendezésre. Most egy életmentő témával várják az érdeklődőket.