loader image
2021-10-25

A magány helyett válasszon minket, mert mindenki előtt nyitva állnak klubjaink ajtói!

A Soproni Szociális Intézmény szeretettel várja leendő tagjai jelentkezését idős klubjainkba.
"

ELOLVASOM

A Kossuth Lajos utcában és a Major közben is rengeteg változatos program szórakoztatja idős tagjainkat. Sokan azért választják nappali ellátásunkat, hogy kiszakadjanak otthonról, és egy olyan közösséghez tartozzanak, ahol igazán megértik őket. Ezen felül munkatársaink arra is ügyelnek, hogy szellemileg és fizikailag is frissek maradjanak a minket választó idősek.

A két klub az elmúlt időszakban rengeteg kiránduláson és programon vett részt. Többek között ellátogattak az Erdő Házába, vagy éppen a Festőteremben jártak a XXI. Őszi Tárlaton.

Azonban nemcsak ilyen programokkal, hanem fejlesztő játékokkal, terápiákkal, és előadásokkal színesítik kollégáink és az intézmény az idősek mindennapjait. Ilyenek például a tornák vagy a kutyaterápia, de a Lila Akác Klub tagjai például létrehoztak egy varrókört, ahol gyerekeknek készítenek alvópárnákat vagy éppen játékokat! 

A foglalkozásokon túl kollégáink a hivatalos ügyek elintézéseben is segítik tagjainkat, ahogy az egészségügyi alapellátás megszervezésében is állnak rendelkezésre. Az egész napos időtöltés alatt pedig meleg étkezésre is van lehetősége idős ellátottainknak!

Klubjaink elérhetőségei:

Lila Akác Idősek Klubja

Major köz 3.

+36204873127

Ciklámen Idősek Klubja

Kossuth Lajos utca 10.

+36204881549

Ha Ön vagy családtagja szívesen csatlakozna egy igazán zseniális közösséghez, akkor keressen minket!

Korábbi híreink

TÁJÉKOZTATÓ

TÁJÉKOZTATÓ

2023. január 01-től megváltozott a Soproni Szociális Intézmény bankszámlaszáma.

MEGBÍZOTT INTÉZMÉNYVEZETŐ A SOSZI ÉLÉN

MEGBÍZOTT INTÉZMÉNYVEZETŐ A SOSZI ÉLÉN

Péli Nikoletta, intézményünk igazgatója hamarosan anyai örömök elé néz, ezért távollétében, 2023.01.01-től igazgatói feladatait Joós Bernadett, a Soproni Szociális Intézmény szakmai vezetője és egyben intézményvezető-helyettese látja el.

Ringató – Kodályi elvek a gyermeknevelésben

Ringató – Kodályi elvek a gyermeknevelésben

A 2022-es év utolsó Baba-Mama Klub előadásán egy igazán érdekes témával ismerkedhetnek meg az érdeklődök, ugyanis a zenei nevelésről és annak pozitív hatásairól lesz szó.

ÚJ IDŐPONTBAN, ÉLETMENTŐ TÉMÁVAL JELENTKEZIK A DIÓ

ÚJ IDŐPONTBAN, ÉLETMENTŐ TÉMÁVAL JELENTKEZIK A DIÓ

A DIÓ, vagyis a Demencia Információs Órák előadássorozat következő, azaz hatodik alkalommal új időpontban és helyszínen kerül megrendezésre. Most egy életmentő témával várják az érdeklődőket.

Te hogyan készülsz a kisbabád érkezésére?

Te hogyan készülsz a kisbabád érkezésére?

A tudatos babavárásról és annak fontosságáról információk tömkelege zúdul ránk minden irányból: legyen az egy anyai hasznos tanács, egy barátnő véleménye vagy éppen az interneten olvasott cikk a témában. Sokszor azonban szinte elveszünk a hallottak/olvasottak sokaságában – ezért is foglalkozik most a Baba-Mama Klub a tudatos babavárás témakörével.

Az álmunk megvalósítása gőzerővel halad

Az álmunk megvalósítása gőzerővel halad

Az elmúlt több mint másfél évben rengeteget dolgoztunk az Idős Emberek Gondozásáért Alapítvánnyal azon, hogy végre megvalósítsuk közös álmunkat: egy akadálymentesített sportpályát a Soproni Szociális Intézmény Kossuth Lajos utca épületének udvarán.

A szétnyílt hasizomra is van megoldás

A szétnyílt hasizomra is van megoldás

A Rectus Diastasis, vagyis a „szétnyílt hasizom” problémája csak az elmúlt években kezdett beszivárogni a köztudatba. Pedig, nem csak a terhes nőket érinti!