loader image
2021-10-25

A magány helyett válasszon minket, mert mindenki előtt nyitva állnak klubjaink ajtói!

A Soproni Szociális Intézmény szeretettel várja leendő tagjai jelentkezését idős klubjainkba.
"

ELOLVASOM

A Kossuth Lajos utcában és a Major közben is rengeteg változatos program szórakoztatja idős tagjainkat. Sokan azért választják nappali ellátásunkat, hogy kiszakadjanak otthonról, és egy olyan közösséghez tartozzanak, ahol igazán megértik őket. Ezen felül munkatársaink arra is ügyelnek, hogy szellemileg és fizikailag is frissek maradjanak a minket választó idősek.

A két klub az elmúlt időszakban rengeteg kiránduláson és programon vett részt. Többek között ellátogattak az Erdő Házába, vagy éppen a Festőteremben jártak a XXI. Őszi Tárlaton.

Azonban nemcsak ilyen programokkal, hanem fejlesztő játékokkal, terápiákkal, és előadásokkal színesítik kollégáink és az intézmény az idősek mindennapjait. Ilyenek például a tornák vagy a kutyaterápia, de a Lila Akác Klub tagjai például létrehoztak egy varrókört, ahol gyerekeknek készítenek alvópárnákat vagy éppen játékokat! 

A foglalkozásokon túl kollégáink a hivatalos ügyek elintézéseben is segítik tagjainkat, ahogy az egészségügyi alapellátás megszervezésében is állnak rendelkezésre. Az egész napos időtöltés alatt pedig meleg étkezésre is van lehetősége idős ellátottainknak!

Klubjaink elérhetőségei:

Lila Akác Idősek Klubja

Major köz 3.

+36204873127

Ciklámen Idősek Klubja

Kossuth Lajos utca 10.

+36204881549

Ha Ön vagy családtagja szívesen csatlakozna egy igazán zseniális közösséghez, akkor keressen minket!

Korábbi híreink

Maminbaba – avagy a szórakoztató anyacsinosító

Maminbaba – avagy a szórakoztató anyacsinosító

A hordozós latin fitness egy igazán szórakoztató, intenzív és egyben csinosító mozgásforma a kisbabás és várandós anyukák számára. Hogy mi kell hozzá? Csupán egy babahordozó. Ugyanis a babák hordozóba kötve vagy az édesanyjuk pocakjában ringatózhatnak kellemes latin zenére az órák alatt.

Élelmiszermentés – a pazarlás ellen, a rászorulókért

Élelmiszermentés – a pazarlás ellen, a rászorulókért

A túlfogyasztás és pazarlás egyre nagyobb mértékben nő világszerte. Az ételpazarlás egy máig megoldatlan probléma, és mindenhol élnek olyan emberek, családok, akik a boltok számára már nem hasznosítható élelmiszereket szívesen látnák asztalukon.

A tudatos odafigyelés művészete – Babajóga

A tudatos odafigyelés művészete – Babajóga

Az érintéssel együtt járó mozgás az egyik a legerősebb pozitív inger, ami babát érheti. A jógában ez a stimuláció az anya és a baba kölcsönös részvételével történik, de a baba ritmusában. Németh-Pap Erika minden érdeklődőt elkalauzol a jóga világába a következő Baba-Mama Klub előadásán.

Színezzetek velünk!

Színezzetek velünk!

Aranykorukat élik a színezők, ezt bátran kijelenthetjük, ugyanis az elmúlt évek tapasztalatai alapján egyre népszerűbbek a felnőttek körében is nekik szánt színezők.

TÁJÉKOZTATÓ

TÁJÉKOZTATÓ

2023. január 01-től megváltozott a Soproni Szociális Intézmény bankszámlaszáma.

MEGBÍZOTT INTÉZMÉNYVEZETŐ A SOSZI ÉLÉN

MEGBÍZOTT INTÉZMÉNYVEZETŐ A SOSZI ÉLÉN

Péli Nikoletta, intézményünk igazgatója hamarosan anyai örömök elé néz, ezért távollétében, 2023.01.01-től igazgatói feladatait Joós Bernadett, a Soproni Szociális Intézmény szakmai vezetője és egyben intézményvezető-helyettese látja el.

Ringató – Kodályi elvek a gyermeknevelésben

Ringató – Kodályi elvek a gyermeknevelésben

A 2022-es év utolsó Baba-Mama Klub előadásán egy igazán érdekes témával ismerkedhetnek meg az érdeklődök, ugyanis a zenei nevelésről és annak pozitív hatásairól lesz szó.