loader image
2021-11-03

Harmonika hangja zengi be a Balfi úti Idősek Otthonát

Igazán különleges vendéget fogadnak a Balfi úti Idősek Otthonában minden héten többször is, mert akkora volt az érdeklődés az idősek részéről.
"

ELOLVASOM

Októberben a Balfi úton minden az idősekről szólt, ugyanis 4 héten keresztül különleges programokat szerveztek a dolgozóknak a lakóknak az Idősek Hónapja kapcsán. Ekkor mutatkozott be Tatai László a lakóknak.

Közülük egy valaki már ismerte, ugyanis László testvére az otthonunk lakója.

A fertőrákosi férfi harmonikázásával annyira lenyűgözte az ellátottakat, hogy azóta rendszeres látogatója lett a Balfi úti intézetnek.

Nem véletlen, hogy imádják a harmonikázást az idősek, ugyanis László mindig megpróbál a kedvükre tenni. Rendszeresen a kedvenc nótáikat játssza el, így többen a lakók közül dalra is fakadnak vagy megkönnyezik a dallamokat.

László annyira népszerű lett az idősek között, hogy szinte percek alatt telik meg a terem, ahol zenél, így hetente kétszer is meglátogatja a lakókat.

Korábbi híreink

TÁJÉKOZTATÓ

TÁJÉKOZTATÓ

2023. január 01-től megváltozott a Soproni Szociális Intézmény bankszámlaszáma.

MEGBÍZOTT INTÉZMÉNYVEZETŐ A SOSZI ÉLÉN

MEGBÍZOTT INTÉZMÉNYVEZETŐ A SOSZI ÉLÉN

Péli Nikoletta, intézményünk igazgatója hamarosan anyai örömök elé néz, ezért távollétében, 2023.01.01-től igazgatói feladatait Joós Bernadett, a Soproni Szociális Intézmény szakmai vezetője és egyben intézményvezető-helyettese látja el.

Ringató – Kodályi elvek a gyermeknevelésben

Ringató – Kodályi elvek a gyermeknevelésben

A 2022-es év utolsó Baba-Mama Klub előadásán egy igazán érdekes témával ismerkedhetnek meg az érdeklődök, ugyanis a zenei nevelésről és annak pozitív hatásairól lesz szó.

ÚJ IDŐPONTBAN, ÉLETMENTŐ TÉMÁVAL JELENTKEZIK A DIÓ

ÚJ IDŐPONTBAN, ÉLETMENTŐ TÉMÁVAL JELENTKEZIK A DIÓ

A DIÓ, vagyis a Demencia Információs Órák előadássorozat következő, azaz hatodik alkalommal új időpontban és helyszínen kerül megrendezésre. Most egy életmentő témával várják az érdeklődőket.

Te hogyan készülsz a kisbabád érkezésére?

Te hogyan készülsz a kisbabád érkezésére?

A tudatos babavárásról és annak fontosságáról információk tömkelege zúdul ránk minden irányból: legyen az egy anyai hasznos tanács, egy barátnő véleménye vagy éppen az interneten olvasott cikk a témában. Sokszor azonban szinte elveszünk a hallottak/olvasottak sokaságában – ezért is foglalkozik most a Baba-Mama Klub a tudatos babavárás témakörével.

Az álmunk megvalósítása gőzerővel halad

Az álmunk megvalósítása gőzerővel halad

Az elmúlt több mint másfél évben rengeteget dolgoztunk az Idős Emberek Gondozásáért Alapítvánnyal azon, hogy végre megvalósítsuk közös álmunkat: egy akadálymentesített sportpályát a Soproni Szociális Intézmény Kossuth Lajos utca épületének udvarán.

A szétnyílt hasizomra is van megoldás

A szétnyílt hasizomra is van megoldás

A Rectus Diastasis, vagyis a „szétnyílt hasizom” problémája csak az elmúlt években kezdett beszivárogni a köztudatba. Pedig, nem csak a terhes nőket érinti!