loader image
2021-11-03

Harmonika hangja zengi be a Balfi úti Idősek Otthonát

Igazán különleges vendéget fogadnak a Balfi úti Idősek Otthonában minden héten többször is, mert akkora volt az érdeklődés az idősek részéről.
"

ELOLVASOM

Októberben a Balfi úton minden az idősekről szólt, ugyanis 4 héten keresztül különleges programokat szerveztek a dolgozóknak a lakóknak az Idősek Hónapja kapcsán. Ekkor mutatkozott be Tatai László a lakóknak.

Közülük egy valaki már ismerte, ugyanis László testvére az otthonunk lakója.

A fertőrákosi férfi harmonikázásával annyira lenyűgözte az ellátottakat, hogy azóta rendszeres látogatója lett a Balfi úti intézetnek.

Nem véletlen, hogy imádják a harmonikázást az idősek, ugyanis László mindig megpróbál a kedvükre tenni. Rendszeresen a kedvenc nótáikat játssza el, így többen a lakók közül dalra is fakadnak vagy megkönnyezik a dallamokat.

László annyira népszerű lett az idősek között, hogy szinte percek alatt telik meg a terem, ahol zenél, így hetente kétszer is meglátogatja a lakókat.

Korábbi híreink

Maminbaba – avagy a szórakoztató anyacsinosító

Maminbaba – avagy a szórakoztató anyacsinosító

A hordozós latin fitness egy igazán szórakoztató, intenzív és egyben csinosító mozgásforma a kisbabás és várandós anyukák számára. Hogy mi kell hozzá? Csupán egy babahordozó. Ugyanis a babák hordozóba kötve vagy az édesanyjuk pocakjában ringatózhatnak kellemes latin zenére az órák alatt.

Élelmiszermentés – a pazarlás ellen, a rászorulókért

Élelmiszermentés – a pazarlás ellen, a rászorulókért

A túlfogyasztás és pazarlás egyre nagyobb mértékben nő világszerte. Az ételpazarlás egy máig megoldatlan probléma, és mindenhol élnek olyan emberek, családok, akik a boltok számára már nem hasznosítható élelmiszereket szívesen látnák asztalukon.

A tudatos odafigyelés művészete – Babajóga

A tudatos odafigyelés művészete – Babajóga

Az érintéssel együtt járó mozgás az egyik a legerősebb pozitív inger, ami babát érheti. A jógában ez a stimuláció az anya és a baba kölcsönös részvételével történik, de a baba ritmusában. Németh-Pap Erika minden érdeklődőt elkalauzol a jóga világába a következő Baba-Mama Klub előadásán.

Színezzetek velünk!

Színezzetek velünk!

Aranykorukat élik a színezők, ezt bátran kijelenthetjük, ugyanis az elmúlt évek tapasztalatai alapján egyre népszerűbbek a felnőttek körében is nekik szánt színezők.

TÁJÉKOZTATÓ

TÁJÉKOZTATÓ

2023. január 01-től megváltozott a Soproni Szociális Intézmény bankszámlaszáma.

MEGBÍZOTT INTÉZMÉNYVEZETŐ A SOSZI ÉLÉN

MEGBÍZOTT INTÉZMÉNYVEZETŐ A SOSZI ÉLÉN

Péli Nikoletta, intézményünk igazgatója hamarosan anyai örömök elé néz, ezért távollétében, 2023.01.01-től igazgatói feladatait Joós Bernadett, a Soproni Szociális Intézmény szakmai vezetője és egyben intézményvezető-helyettese látja el.

Ringató – Kodályi elvek a gyermeknevelésben

Ringató – Kodályi elvek a gyermeknevelésben

A 2022-es év utolsó Baba-Mama Klub előadásán egy igazán érdekes témával ismerkedhetnek meg az érdeklődök, ugyanis a zenei nevelésről és annak pozitív hatásairól lesz szó.