loader image
2021-12-01

Hogy senki se maradjon étel nélkül Karácsonykor!

A Soproni Szociális Intézmény idén is ételosztást szervez Karácsonykor, hogy egyetlen család se maradjon étel nélkül az ünnepek alatt.
"

ELOLVASOM

A Soproni Szociális Intézmény rászorulók, nagycsaládosok és nélkülözők számára melegétel-osztást szervez 2021-ben is.

Helyszín: Kossuth Lajos utca 10.

Időpont: December 24-25-26.

Az ételosztás célja, hogy Karácsonykor minden család asztalára kerüljön ennivaló.

A járványhelyzet miatt az ételadományokat ételjegy ellenében vehetik át a jelentkezők, melyeket a Major köz 3. szám alatti intézetünkben lehet igényelni.

A regisztrációkat december 6-17. között, két időpontban: 10:00-12:00 illetve 14:00-15:00 óra között várják a kollégáink.

Az átvett ételjegyeket mindenképp hozzák magukkal! Az utalványokon szerepelni fog, hogy hány adag ételt igényelt az adott személy, illetve annak az időpontja is, hogy azt pontosan mikor vehetik át a rászorulók a Kossuth Lajos utca 10. szám alatt.

A Soproni Szociális Intézmény az ételosztás kapcsán szívesen fogad felajánlásokat és aktív segítséget is. Kérjük, ha tehetik a titkarsag@soszi.hu email címen jelezzék támogatásukat!

Mert adni jó!

Korábbi híreink

TÁJÉKOZTATÓ

TÁJÉKOZTATÓ

2023. január 01-től megváltozott a Soproni Szociális Intézmény bankszámlaszáma.

MEGBÍZOTT INTÉZMÉNYVEZETŐ A SOSZI ÉLÉN

MEGBÍZOTT INTÉZMÉNYVEZETŐ A SOSZI ÉLÉN

Péli Nikoletta, intézményünk igazgatója hamarosan anyai örömök elé néz, ezért távollétében, 2023.01.01-től igazgatói feladatait Joós Bernadett, a Soproni Szociális Intézmény szakmai vezetője és egyben intézményvezető-helyettese látja el.

Ringató – Kodályi elvek a gyermeknevelésben

Ringató – Kodályi elvek a gyermeknevelésben

A 2022-es év utolsó Baba-Mama Klub előadásán egy igazán érdekes témával ismerkedhetnek meg az érdeklődök, ugyanis a zenei nevelésről és annak pozitív hatásairól lesz szó.

ÚJ IDŐPONTBAN, ÉLETMENTŐ TÉMÁVAL JELENTKEZIK A DIÓ

ÚJ IDŐPONTBAN, ÉLETMENTŐ TÉMÁVAL JELENTKEZIK A DIÓ

A DIÓ, vagyis a Demencia Információs Órák előadássorozat következő, azaz hatodik alkalommal új időpontban és helyszínen kerül megrendezésre. Most egy életmentő témával várják az érdeklődőket.

Te hogyan készülsz a kisbabád érkezésére?

Te hogyan készülsz a kisbabád érkezésére?

A tudatos babavárásról és annak fontosságáról információk tömkelege zúdul ránk minden irányból: legyen az egy anyai hasznos tanács, egy barátnő véleménye vagy éppen az interneten olvasott cikk a témában. Sokszor azonban szinte elveszünk a hallottak/olvasottak sokaságában – ezért is foglalkozik most a Baba-Mama Klub a tudatos babavárás témakörével.

Az álmunk megvalósítása gőzerővel halad

Az álmunk megvalósítása gőzerővel halad

Az elmúlt több mint másfél évben rengeteget dolgoztunk az Idős Emberek Gondozásáért Alapítvánnyal azon, hogy végre megvalósítsuk közös álmunkat: egy akadálymentesített sportpályát a Soproni Szociális Intézmény Kossuth Lajos utca épületének udvarán.

A szétnyílt hasizomra is van megoldás

A szétnyílt hasizomra is van megoldás

A Rectus Diastasis, vagyis a „szétnyílt hasizom” problémája csak az elmúlt években kezdett beszivárogni a köztudatba. Pedig, nem csak a terhes nőket érinti!