loader image
2021-12-01

Hogy senki se maradjon étel nélkül Karácsonykor!

A Soproni Szociális Intézmény idén is ételosztást szervez Karácsonykor, hogy egyetlen család se maradjon étel nélkül az ünnepek alatt.
"

ELOLVASOM

A Soproni Szociális Intézmény rászorulók, nagycsaládosok és nélkülözők számára melegétel-osztást szervez 2021-ben is.

Helyszín: Kossuth Lajos utca 10.

Időpont: December 24-25-26.

Az ételosztás célja, hogy Karácsonykor minden család asztalára kerüljön ennivaló.

A járványhelyzet miatt az ételadományokat ételjegy ellenében vehetik át a jelentkezők, melyeket a Major köz 3. szám alatti intézetünkben lehet igényelni.

A regisztrációkat december 6-17. között, két időpontban: 10:00-12:00 illetve 14:00-15:00 óra között várják a kollégáink.

Az átvett ételjegyeket mindenképp hozzák magukkal! Az utalványokon szerepelni fog, hogy hány adag ételt igényelt az adott személy, illetve annak az időpontja is, hogy azt pontosan mikor vehetik át a rászorulók a Kossuth Lajos utca 10. szám alatt.

A Soproni Szociális Intézmény az ételosztás kapcsán szívesen fogad felajánlásokat és aktív segítséget is. Kérjük, ha tehetik a titkarsag@soszi.hu email címen jelezzék támogatásukat!

Mert adni jó!

Korábbi híreink

Maminbaba – avagy a szórakoztató anyacsinosító

Maminbaba – avagy a szórakoztató anyacsinosító

A hordozós latin fitness egy igazán szórakoztató, intenzív és egyben csinosító mozgásforma a kisbabás és várandós anyukák számára. Hogy mi kell hozzá? Csupán egy babahordozó. Ugyanis a babák hordozóba kötve vagy az édesanyjuk pocakjában ringatózhatnak kellemes latin zenére az órák alatt.

Élelmiszermentés – a pazarlás ellen, a rászorulókért

Élelmiszermentés – a pazarlás ellen, a rászorulókért

A túlfogyasztás és pazarlás egyre nagyobb mértékben nő világszerte. Az ételpazarlás egy máig megoldatlan probléma, és mindenhol élnek olyan emberek, családok, akik a boltok számára már nem hasznosítható élelmiszereket szívesen látnák asztalukon.

A tudatos odafigyelés művészete – Babajóga

A tudatos odafigyelés művészete – Babajóga

Az érintéssel együtt járó mozgás az egyik a legerősebb pozitív inger, ami babát érheti. A jógában ez a stimuláció az anya és a baba kölcsönös részvételével történik, de a baba ritmusában. Németh-Pap Erika minden érdeklődőt elkalauzol a jóga világába a következő Baba-Mama Klub előadásán.

Színezzetek velünk!

Színezzetek velünk!

Aranykorukat élik a színezők, ezt bátran kijelenthetjük, ugyanis az elmúlt évek tapasztalatai alapján egyre népszerűbbek a felnőttek körében is nekik szánt színezők.

TÁJÉKOZTATÓ

TÁJÉKOZTATÓ

2023. január 01-től megváltozott a Soproni Szociális Intézmény bankszámlaszáma.

MEGBÍZOTT INTÉZMÉNYVEZETŐ A SOSZI ÉLÉN

MEGBÍZOTT INTÉZMÉNYVEZETŐ A SOSZI ÉLÉN

Péli Nikoletta, intézményünk igazgatója hamarosan anyai örömök elé néz, ezért távollétében, 2023.01.01-től igazgatói feladatait Joós Bernadett, a Soproni Szociális Intézmény szakmai vezetője és egyben intézményvezető-helyettese látja el.

Ringató – Kodályi elvek a gyermeknevelésben

Ringató – Kodályi elvek a gyermeknevelésben

A 2022-es év utolsó Baba-Mama Klub előadásán egy igazán érdekes témával ismerkedhetnek meg az érdeklődök, ugyanis a zenei nevelésről és annak pozitív hatásairól lesz szó.