loader image
2021-10-27

Különleges rekorder szórakoztatta lakóinkat

Locsmándi Anita és társai igazán különleges programmal szórakoztatták a Balfi úti Idősek Otthona lakóit.
"

ELOLVASOM

Nagy volt az izgalom, mikor a lakók megtudták, hogy „kutyás” program várja őket az udvaron. Nem is akármilyen!

Ugyanis Locsmándi Anita látogatott el hozzájuk több kutyussal és segítőivel, hogy elképesztő trükkökkel kápráztassák el a lakóinkat.

Anitát és társát, Suzyt már mondhatni, világszerte ismerik, mivel nemrég bajnokok lettek. A fekete keverék kutya tíz levegőbe dobott karikát helyez egy póznára minden emberi beavatkozás vagy jutalmazás nélkül 45,7 másodperc alatt. Suzy ezzel a mutatvánnyal lett Guinness-rekorder. Anita trükkiskolájában azonban nemcsak Suzy sajátított el mutatványokat, hanem több négylábú is, akik gazdáikkal szintén ott voltak a Balfi úton.

A kutyusok és gazdáik káprázatos trükkökkel örvendeztették meg lakóinkat!

A kutyusok a feladatok egy részét lakóink bevonásával hajtották végre, Teri néni és Anna néni kifejezetten élvezték, ahogy Zoltán bácsi is, hogy például őket kerülik meg a négylábúak. Zoltán bácsi esetében azonban nemcsak a mutatvány volt lenyűgöző, ugyanis őt lánya, Rita szórakoztatta.

Korábbi híreink

TÁJÉKOZTATÓ

TÁJÉKOZTATÓ

2023. január 01-től megváltozott a Soproni Szociális Intézmény bankszámlaszáma.

MEGBÍZOTT INTÉZMÉNYVEZETŐ A SOSZI ÉLÉN

MEGBÍZOTT INTÉZMÉNYVEZETŐ A SOSZI ÉLÉN

Péli Nikoletta, intézményünk igazgatója hamarosan anyai örömök elé néz, ezért távollétében, 2023.01.01-től igazgatói feladatait Joós Bernadett, a Soproni Szociális Intézmény szakmai vezetője és egyben intézményvezető-helyettese látja el.

Ringató – Kodályi elvek a gyermeknevelésben

Ringató – Kodályi elvek a gyermeknevelésben

A 2022-es év utolsó Baba-Mama Klub előadásán egy igazán érdekes témával ismerkedhetnek meg az érdeklődök, ugyanis a zenei nevelésről és annak pozitív hatásairól lesz szó.

ÚJ IDŐPONTBAN, ÉLETMENTŐ TÉMÁVAL JELENTKEZIK A DIÓ

ÚJ IDŐPONTBAN, ÉLETMENTŐ TÉMÁVAL JELENTKEZIK A DIÓ

A DIÓ, vagyis a Demencia Információs Órák előadássorozat következő, azaz hatodik alkalommal új időpontban és helyszínen kerül megrendezésre. Most egy életmentő témával várják az érdeklődőket.

Te hogyan készülsz a kisbabád érkezésére?

Te hogyan készülsz a kisbabád érkezésére?

A tudatos babavárásról és annak fontosságáról információk tömkelege zúdul ránk minden irányból: legyen az egy anyai hasznos tanács, egy barátnő véleménye vagy éppen az interneten olvasott cikk a témában. Sokszor azonban szinte elveszünk a hallottak/olvasottak sokaságában – ezért is foglalkozik most a Baba-Mama Klub a tudatos babavárás témakörével.

Az álmunk megvalósítása gőzerővel halad

Az álmunk megvalósítása gőzerővel halad

Az elmúlt több mint másfél évben rengeteget dolgoztunk az Idős Emberek Gondozásáért Alapítvánnyal azon, hogy végre megvalósítsuk közös álmunkat: egy akadálymentesített sportpályát a Soproni Szociális Intézmény Kossuth Lajos utca épületének udvarán.

A szétnyílt hasizomra is van megoldás

A szétnyílt hasizomra is van megoldás

A Rectus Diastasis, vagyis a „szétnyílt hasizom” problémája csak az elmúlt években kezdett beszivárogni a köztudatba. Pedig, nem csak a terhes nőket érinti!