loader image
2021-10-27

Különleges rekorder szórakoztatta lakóinkat

Locsmándi Anita és társai igazán különleges programmal szórakoztatták a Balfi úti Idősek Otthona lakóit.
"

ELOLVASOM

Nagy volt az izgalom, mikor a lakók megtudták, hogy „kutyás” program várja őket az udvaron. Nem is akármilyen!

Ugyanis Locsmándi Anita látogatott el hozzájuk több kutyussal és segítőivel, hogy elképesztő trükkökkel kápráztassák el a lakóinkat.

Anitát és társát, Suzyt már mondhatni, világszerte ismerik, mivel nemrég bajnokok lettek. A fekete keverék kutya tíz levegőbe dobott karikát helyez egy póznára minden emberi beavatkozás vagy jutalmazás nélkül 45,7 másodperc alatt. Suzy ezzel a mutatvánnyal lett Guinness-rekorder. Anita trükkiskolájában azonban nemcsak Suzy sajátított el mutatványokat, hanem több négylábú is, akik gazdáikkal szintén ott voltak a Balfi úton.

A kutyusok és gazdáik káprázatos trükkökkel örvendeztették meg lakóinkat!

A kutyusok a feladatok egy részét lakóink bevonásával hajtották végre, Teri néni és Anna néni kifejezetten élvezték, ahogy Zoltán bácsi is, hogy például őket kerülik meg a négylábúak. Zoltán bácsi esetében azonban nemcsak a mutatvány volt lenyűgöző, ugyanis őt lánya, Rita szórakoztatta.

Korábbi híreink

Maminbaba – avagy a szórakoztató anyacsinosító

Maminbaba – avagy a szórakoztató anyacsinosító

A hordozós latin fitness egy igazán szórakoztató, intenzív és egyben csinosító mozgásforma a kisbabás és várandós anyukák számára. Hogy mi kell hozzá? Csupán egy babahordozó. Ugyanis a babák hordozóba kötve vagy az édesanyjuk pocakjában ringatózhatnak kellemes latin zenére az órák alatt.

Élelmiszermentés – a pazarlás ellen, a rászorulókért

Élelmiszermentés – a pazarlás ellen, a rászorulókért

A túlfogyasztás és pazarlás egyre nagyobb mértékben nő világszerte. Az ételpazarlás egy máig megoldatlan probléma, és mindenhol élnek olyan emberek, családok, akik a boltok számára már nem hasznosítható élelmiszereket szívesen látnák asztalukon.

A tudatos odafigyelés művészete – Babajóga

A tudatos odafigyelés művészete – Babajóga

Az érintéssel együtt járó mozgás az egyik a legerősebb pozitív inger, ami babát érheti. A jógában ez a stimuláció az anya és a baba kölcsönös részvételével történik, de a baba ritmusában. Németh-Pap Erika minden érdeklődőt elkalauzol a jóga világába a következő Baba-Mama Klub előadásán.

Színezzetek velünk!

Színezzetek velünk!

Aranykorukat élik a színezők, ezt bátran kijelenthetjük, ugyanis az elmúlt évek tapasztalatai alapján egyre népszerűbbek a felnőttek körében is nekik szánt színezők.

TÁJÉKOZTATÓ

TÁJÉKOZTATÓ

2023. január 01-től megváltozott a Soproni Szociális Intézmény bankszámlaszáma.

MEGBÍZOTT INTÉZMÉNYVEZETŐ A SOSZI ÉLÉN

MEGBÍZOTT INTÉZMÉNYVEZETŐ A SOSZI ÉLÉN

Péli Nikoletta, intézményünk igazgatója hamarosan anyai örömök elé néz, ezért távollétében, 2023.01.01-től igazgatói feladatait Joós Bernadett, a Soproni Szociális Intézmény szakmai vezetője és egyben intézményvezető-helyettese látja el.

Ringató – Kodályi elvek a gyermeknevelésben

Ringató – Kodályi elvek a gyermeknevelésben

A 2022-es év utolsó Baba-Mama Klub előadásán egy igazán érdekes témával ismerkedhetnek meg az érdeklődök, ugyanis a zenei nevelésről és annak pozitív hatásairól lesz szó.